Den som inte söker hon finner..




Denna hittade jag nerklämd i hörnet bakom kuddarna på soffan. Frågan är hur fan kom den dit, och hur länge hade den legat där? Och hur länge till hade den legat där om jag inte hittade den när jag gjorde?
En mycket rutten banan ifall det inte framgått av bilden.

Klantarsle

Jag överlevde på något konstig sätt min tidiga jobb-helg.
Dock med en stor tabbe (som inte hade med jobbet att göra men den upptäcktes där). Jag hade nämligen råkat sätta ett visst klädesplagg ut och in kvällen innan. Det märkte jag inte förän vid 12 tiden, inte på morgonen när jag BORDE ha upptäckt tabben. Därmed försvann min rätt till att mobba andra för detta.. Typiskt.
Idag har jag lagat lövbiff med klyftisar till endast mej själv. Kul liv!

Hemmafrun

Jag känner mej som en hemmafru. Igår diskade jag bort hela berget så nu syns diskbänken igen. Så tvättade jag flera maskiner, bytte sängkläder och vek ihop allt nytvättat. Men ikväll ska jag jobba, 4 hela timmar.. Helt ovärt att sitta och åka flera mil för. Samma visa varje fredagkväll :( Dessutom börjar jag tidigt resten av helgen. Hej, jag har inget liv så den här helgen kommer att suga balle.
Nu börjar solen lysa in på balkongen så man kanske skulle ta sig ut en sväng.

Hunger..

Jag höll på att laga mat, hungrig som bara den. Väntade på att makaronerna skulle bli klara. När jag äntligen skulle hälla av vattnet så hamnade allt i diskhon. Score!
Jag orkade knappast koka nya. Så jag har just avnjutit en diskho-middag. Mumma!

En överraskning i kylskåpet

Igår morse (efter att kissarna väckt mej en gång i timmen från 5 på morgonen) när jag äntligen tog mej upp ur sängen och fram till kylen hittade jag något som inte riktigt hörde hemma där. Nämligen ett glasspaket, nästan fullt med (smält) glass i.
Det var INTE jag som ställt det där tål att tilläggas.

Sälen & Skinnskatteberg tur & retur

Sälen var great, blev en solig fin dag i backen som avslutades med after ski. Dom andra dagarna var vädret halvdant men det blev bad en dag och en kul  utekväll på HC. Min pojkvän fick ragg av en kille som inte var gay, rätt skickligt måste jag säga. Sen fick vi lov att hoppa av taxin och gå sista biten eftersom pengarna var slut (och taxin tar ju inte kort).

På fredag åkte vi hem eftersom att vädret var dålgt (vi var bakis) och det fanns ingen större anledning att vara kvar en natt till bara för att gå upp tidigt och städa nästa dag. När vi kom hem blev det en tur till Skinnskatteberg (efter 2 felkörningar på några mil, dumma GPS). Så sent om sides på fredag kväll kom vi hem med våra bebisar. Så nu får man inte sova mycket om nätterna.




Early morning

JAG är VAKEN och uppe kl. 9 på en lördag. Jag är dessutom ledig. Dock övergiven redan. Hungrig var jag också. Så som sagt, i krig, kärlek och hunger är allt tillåtet. Inte för att det egentligen har något med saken att göra men.. Jag är nog bara förvirrad. Detta kommer bli en evighetslång dag. Men snart snart får jag också åka upp till Sälen.

Jakten på den försvunna bh:n

Igår vände jag i princip upp och ner på hela sovrummet för att hitta min bh. Jag hittade den inte. Jag hittade alla kläder jag hade på mej i lördags (när jag sist använde bh:n). Jag hade inget annat val än att ge upp. Så idag får jag ett sms som löd: "Haha älskling jag fick upp en bh i väskan igår när jag letade efter kallsonger".
Mysteriet löst och jag letade som en galning helt i onödan. Min bh ville tydligen åka en sväng till huvudstaden utan mej.

Huvudvärk, curry & flåsande

Jag vaknade upp med sprängande huvudvärk och en rejäl curryfläck på hakan. Frågan är om huvudvärken berodde på den tomma vinflaskan eller att jag börjar bli gammal.. Efter ett tag lättade faktiskt huvudvärken och jag plockade fram resterna av mitt pizza-nattmål (som jag lyckades "flörta" till mej så bra), nämligen en hawaiispecial utan annanas (min favorit). Medan jag sitter i soffan och äter hör jag "Flåsgubben" ute i trapphuset."Flåsgubben" = en gubbe som bor ovanför och han klampar när han går i trappen och jag hör han FLÅSA ändå in i vardagsrummet. Jag har ju såklart trott att han var en kvarleva från stenåldern med det där eviga flåsandet men en gång mötte jag han i trappen och han var inte alls så värst gammal. Konstigt det där.
Men det var en kul lill-lördag i alla fall.

RSS 2.0