Paj

Då var P&L över och lika så min ledighet (imorgon). Jag har lyckats supa bort mina solbrillor som jag mindes mej ha på huvudet. Så har mina lurviga älsklingar pajjat min mobil genom att välta ett vattenglas över den, så där låg den och badade hela dagen när jag var borta och gjorde detsamma. Värmen är här också, så som jag längtat. Dock visste jag inte att det innebar att lägenheten förvandlades till bastu så nu är det bråttom att skaffa en fläkt så jag slipper sova med en blöt handduk över mej för att inte börja brinna. Snart blir det bad och kycklingsallad med tzatsiki (lagat av mästerkocken mej själv).
Det var nog allt för nu. Fortsätt lökas ihjäl i värmen!

Xplodera mig

Ännu en trevlig dag. Först var tillbringaren med vatten omkullslagen över matten och lite av soffan. Sen jobba, jobba, jobba och jag var ovanligt trött fast det inte var så tidigt ändå. När jag kommer hem sätter sig kiss-katten och just kissar, på en systemkasse på golvet.
Efter att ha diskat bort berget blev det en sväng till systemet där jag lyckades få en ciderburk att explodera haha.
Åter hemma började jag att storstäda. Hela badrummet och sovrummet hann jag med. Sen hittade jag ännu ett kissobjekt, nämligen min väska (i skinn). Då gav jag upp och började göra käk istället så nu är det ny disk igen, suck. Vad meningslöst en del saker känns. Nu har jag skvätt lite citron över soffan och hoppas på en bättre morgondag.

Äckel

Min dag började med att kattfan pissade i soffan. Efter att jag gått loss med blomspruta på katten, skrubbat soffan med såpa och diverse rengöringsmedel och sen parfymerat den så hittade jag en uppspydd hårklump blandat med någonting blått (oätbart) bredvid kattlådan (som för övrigt luktade förjävligt). Allt detta innan frukost framkallade rejäla kväljningar och jag är inte en så känslig person egentligen vilket betyder att det var äckligt. Hemsk början på dagen som sen bestod av resten jobb. Mycket rolig dag.. BARA 10 jobbdagar kvar till ledighet.

Uppdate

Glömde tillägga att jag också städat blomjord från överallt eftersom någon blomma ligger på golvet åtminstone varannan morgon och varje morgon är det jord utkrafsat. Mina älskade små bebisar är duktiga dom.
Har nu slängt ihop en kycklingsallad av diverse rester i kylen. Det blev dock lite mycket vitlökssås.
Frågan är, hur länge håller ris som stått i kylen?
För jag har nämligen ätit en del av det och det slog mej sen att det stått där typ en hel vecka..

Turdag?

Dagen började mindre bra med att jag blev väckt av telen men jag satt den på ljudlös för jag tänkte knappast jobba idag med tanke på att jag ska jobba varje dag dom kommande 11 dagarna. Sen upptäckte jag att mitt visakort OCH körkort tagit en tripp till Stockholm. Det slutade med en vända till banken och en massa ringande för att höra om det någonstans fanns P&L biljett med camping.
Men sen  av en slump lyckades jag få tag på en biljett med camping till ordinare pris fastän dom egentligen var slut OCH jag vann på triss! Yeah!
Lucky day, dock vann jag inte en miljon som i min dröm här om natten men ändå.
Tur för att vara mej. Dags att fixa något att äta tror jag.

Skräckupplevelse

Idag vaknade jag och klev upp vid halv 9, hör och häpna. Blev ett bad och ett rejält "snack" med rakhyvel. Sen tog jag cykeln ner till älven å låg på en stekhet flytbrygga som var plåtklädd. Efter att ha blivit omringad av en ankfamilj och legat där stel av skräck blev det dags för ett dopp. Senare när jag började tänka på hemfärden kom en oattraktiv kille med utländskt ursprung och undrade om jag hade tändare så han fick låna den och jag fick en cigg. Det ledde till att han började prata lite med mej vilket i sin tur ledde till frågor som ifall jag ville ha massage och om vi kunde ses och diverse saker. Hjälp. Han förstod inte vad frasen "jag har pojkvän" betydde verkade det som. Sen sa han att han behöver ju inte få veta något. Stoooolpskott!
Så nu törs jag aldrig mer åka ner och bada själv där, och sommaren har just börjat. Lyckat!

RSS 2.0