Huvudstadsvisiten

Blev i onsdags en spontan tripp till Stockholm efersom ingen av mina vänner ville vara med mej här hemma. Jag kan lägga till följande på meritlistan:
Jag blev nekad inträde på Spy Bar av anledningen att jag var för full (FÖR full?! Då har inte den vakten sett mej full kan jag säga!), jag höll på att åka med några mysko typer i en redan överfull bil hem mitt i natten och enligt taxichaffisen var det tydligen älgar mitt vid Nacka forum (eller kanske sa han rådjur jag minns inte).
Dalarna vs Stockholm
I dalarna kommer man in på krogen bara man kan stå på benen i princip.
I dalarna säljer dom drycker på flaska SAMT redbull vodka på krogen.
Det var skitsvårt att hitta nattöppet matställe i huvudstaden. Kom igen liksom. Eller kanske var vi bara på fel ställen och letade.
Men jag tror att jag gillar båda ställerna trots allt.

Dagens citat

Sofia sitter på bussen med en tidning: "Hmm få se, vad är det för datum.. Aah Torsdag!"

What to do?

Hela dagen har gått utan att jag har gjort ett skit. Vet man att det börjar bli dags att diska när katten kommer med torkade makaroner från helgens rester som hon hittat bland berget på diskbänken? (Ja, jag ger mina katter mat men allt utom kattmaten är vääldigt spännande, även torkade makaroner).  Imorgon ska jag försöka göra något vettigt (blev ju soppa av allt p.g.a ögat idag, man ska alltid ha något/någon att skylla på).
Så imorgon ska jag göra följande:
  • Äta ordentlig frukost
  • Bada
  • Diska
  • Cykla till systemet
  • Lämna in skor på omklackning
  • Lämna tillbaka hyrfilmerna
  • Förhoppningsvis hämta mitt paket
  • Få besök av mormor
  • Tvinga någon att supa/gå ut med mej
  • Gräva i bajslådan
  • Laga mat
  • Party!



Ungefär sådär ser jag nog ut när jag kommer hem imorgon natt om jag känner mej själv rätt (om jag inte tar byxor).

Jävla öga

Vaknade med ett rinnande svidande öga imorse. Ringde sjukan och fick tid men det hann bli bättre så skippade det. Gissa om det är svårt att avboka sin tid kl 13 när dom har lunchstängt mellan 12-13. Men 12.58 fick jag tag på dom haha. Så nu blir jag hemma från jobbet med ett rött öga, huvudvärk och kanske med en förkylning på G. Så känner jag mej lätt full eftersom jag inte ser så vidare bra utan linserna i. Jag ser ut som att jag kommer från en begravning med svullet rödsprängt öga.

På tal om kokosmjölken..

Den andra burken jag öppnade var mycket mindre stel i konsistensen så kanske var det "fel" på den första ändå.
Alltså var jag inte dum. Tur det.

Kokosmjölk?

Jag skulle exprimentera lite när jag lagade mat och testa att använda kokosmjölk, vilket jag aldrig gjort tidigare.. Så av namnet kokosmjölk att dömma trodde jag såklart att det skulle vara något mer flytande i konsistensen. Tur att jag inte ringde konsumentkontakten och klagade (vilket var bra nära). För sen fick jag veta att det inte alls skulle vara särskilt flytande förän det blev varmt.. Men VARFÖR heter det kokosmjölk om det inte är flytande.. Kokossörja skulle jag nog ha valt att kalla det för att undvika missförstånd.


Oh happy day

Först drömde jag som vanligt en rätt konstig halvläskig dröm. Den innehöll något slags spindelmonster som nådde mej till midjan ungefär. Tur att jag inte är direkt rädd för spindlar i vanliga fall. Sen blev jag väckt av någon som ringde från Agria djurförsäkringsgrejs. Ja, jag har två katter och JA dom är försäkrade men INTE hos er, suck. Eftersom jag ändå var vaken så släppte jag in katterna i sovrummet och blev som vanligt slickad av Jouline lite överallt (inget perverst dock). Sen klev jag upp och ringde till tidningstjänsten (eftersom vi inte fått någon tidning sen i onsdags, varför ska allt ha så svårt för att fungera som det ska?).  Sen slog jag mej ner i soffan med en bit kall pizza, fick en katt i knät som var hungrig vilket resulterade i feta rivsår över halva benet, score! Sen blev det ett bad, grävning i bajslådan och lite dammsugning och jag är fortfarande på rätt bra humör. Det hör inte till vanligheterna! Dessutom regnar det. Men jag är typ.. glad.

Glömde tillägga att jag snart ska jobba också.

Min nya drog

Jag har funnit en ny underbar drog. Toast med en cheddarhamburgerostbit i + lite grillkrydda. Har nog klämt i mej snart 3 påsar med rostmackor på några dagar. Men man kan väll leva på enbart toast?! Annars ligger jag noog lite risigt till..

Kattbajs

Kom hem från jobbet och sätter mej i soffan. Några minuter senare skiter den ena katten så illa att ja tror jag ska svimma. Efter ännu några minuter så hör jag den andra katten krafsa konstigt så jag reser mej ur soffan och kollar vad hon gör. Nämligen *trumvirvel* krafsar på skit som är på golvet. Halva golvet och en del av soffan är fullt med utkladdad kattskit. Till råga på allt har katten som sket skit kvar i hela röven vilket lämnar ännu fler mysiga spår ÖVERALLT. Vilken underbart trevlig och lyckad dag..
Dessutom är jag en dålig mamma. Råkade nämligen stänga ut en kisse på balkongen helt ensam, hon smet ut när vi skakade en matta (som man inte får göra från balkongen btw). Så där ute var hon i omkring en timme, tur att hon inte fick för sig att hoppa ner för då hade det blivit pannkaka till lunch den dagen.
Tack och adjö, nu återstår bara resten av kommande missöden denna dag.

Ja men visst!

Och som en perfekt början innan jobbat så ramlar en GLASFLASKA full med sweet chili ur kylen ock krossas på golvet.
Fy fan i helvete vilken pissdag.

Bak-kingen

Och med bak menar ja inte något som har med rumpa att göra utan nämligen mina skills inom just "bakning"



Detta var det som blev kvar efter att jag plockat bort dom tre finaste muffisarna.

RSS 2.0