Klirr

Idag är det dags att fira det som inte firandes igår. Nämligen mej.
Just nu sitter jag bara på arslet fastän jag borde typ duscha, röjja undan och kanske äta eller så.
Men motivationen bör väl snart dyka upp om den inte försvunnit i snön.
Nej, skål fan!

21

Det känns som vilken vanlig jävla sug-dag som helst. Bada, diska, laga mat, jobba och sen hem till ensamheten. Det ska föreställa födelsedag. INTE så speciell direkt. Jag vann dock på 4 av 6 lotter. Och jag fick en bit smörgåstårta. Men har inte öppnat en enda present. Tur att jag tröst-shoppade i förebyggande syfte igår då. Imorgon ska jag supa skallen av mej. Enjoy!

Snart

Om typ en timme är jag ett år äldre. Kommer bli en ensam sugig dag. Plus några timmar på jobbet. Dags att gräva ner sig.

Tur att man ska föreställa kvinna

Jag har just lagat mat OCH bakat muffins samtidigt. Dömt att misslyckas. Men en kvinna ska ju kunna göra flera saker samtidigt så. Maten blev ätbar och muffisarna ser okej ut, har dock inte smakat dom än för jag är äckelmätt. Dessutom ska dom sparas ifall det dyker upp någon som säger grattis och ger mej presenter inom den närmsta framtiden. Långsökt, jag vet.

Saker & ting blir aldrig riktigt som man tänkt sig..

Började dagen men att ta det lugnt. Sen åkte jag och storhandlade. På schemat sen stod träning. Men, vad händer när jag kommer hem. En bekant ringer och vill fika så jag börjar knalla in mot stan. När jag möter henne säger hon att vi måste göra en annan sak först. Det slutar med att jag får sitta med i ett polisförhör och lyssna och tråkas ihjäl i en evighet. Det komiska var att polisen kände igen mej från jobbet haha, liten värld. Sen äntligen blir det fika. På vägen ut från fiket ser jag jeansrea i en butik vilket resulterar i shopping. Jag borde spärras in.


RSS 2.0