Suck

Jag är en bitterfitta för tillfället. Jag sitter och tycker synd om mej själv. Fast det har man rätt till när man befinner sig i evighetsväntan. Dessutom skaver det i ögat. Slängde linsen men inte fan hjälpte det.
Imorgon kommer man vara tvungen att skotta fram/av bilen igen.
Suck.
Suck.
SUCK!

Kåtslag

Nu har mina överkåta katter jamat, gnällt, kråmat sig och putat men röven konstant sen i torsdags. I ena stunden låter det som att någon slår ihjäl dom och i nästa kurrar dom. Dessutom går dom och kissar där dom inte ska. Jag håller på att bli galen. Idag fick jag nog så nu har jag gått i snön och köpt nya p-piller till dom. Vilka jävla problem det ska vara jämt.

Slösar städtid i väntan på ett samtal..

Det är svårt att veta var man ska börja städa i ett halvkaos. Men jag tog mej i kragen och började iallafall. Det fanns till och med en ledig tvätt-tid. Men eftersom att veterinären skulle ringa upp kl 14.42 så kan jag ju inte dammsuga så att jag inte hör telefonen. Blev uppringd 20 minuter senare så nu ska jag fortsätta röjja upp här.

Surprise

Det tar sig, sa mordbrännaren. Då har man blivit erbjuden "nytt" jobb på jobbet helt oväntat. Det blir nog bra, kul med något annat iallafall. Men en hel del att lära.
Sen blir det Sälen i januari.
Nu ska jag gräva i bajslådan!

Första gången

Nu har jag för första gången (vad jag kan minnas) kokat potatis till endast mej själv. Det känns som att jag har haft matlagningsrace idag. Har hittills gjort tonfiskröra, tortillini med ostsås och lax i god sås och potatis. Dessutom har jag gjort allt i dubbel upplaga. Jag har nämligen 3 mördarpass i rad på jobbet från och med imorgon så jag måste förebereda ett gäng matlådor eftersom jag knappt kommer vara hemma och hinna laga mat. Dessutom har jag snart diskat för 3dje gången idag. Frågan är om det blir mer matlagning idag eller inte. Det skulle egentligen behövas minst sagt. Så det är i princip vad jag har sysslat med idag.




Se vilken talang jag hade en gång i tiden.

Kul jul?

Nej julen är inte rolig längre. Mest ångestframkallande av alla måsten och julklappar osv.
När jag var liten älskade jag julafton. Smög upp kl 04.00 och kollade under granen sen väckte jag mamma och pappa för jag var så paket-kåt att jag inte kunde sova mer.
Nu är allt bara ovisst och jobbigt. T.ex. hur jobbar jag under jul? Vad fan ska man köpa i julklapp till alla? Hur ska vi göra/vart ska vi vara på julafton?
Helst av allt vill jag bara sitta hemma och ta det lugnt och mysa. Kanske ha klickat hem något i julklapp till mej själv. Äta en pizza och slöa framför tv:n.
Egoistiskt, kanske? Men jag har tappat julstämningen med åldern tror jag.
Sad but true.

Skjut mej

Somnade omkring 04.00. Har sedan 05.00 varit vaken. Alltså ungefär 1 timmes sömn inatt. Sen jobb på det sen  för 7:de dagen i rad. Strömavbrott och smärre kaos på jobbet. Hem ätit mackor och badat. Nu sitter jag och väntar på att nya soffan ska dyka upp så jag kan göra det jag längtat efter sen 05.00 imorse. Nämligen dra täcket över huvudet och försvinna från jordens yta. Jag är så trött att det känns som att jag är full och jag minns inte vad jag tänkte skriva mer..

Mästerkocken

Lagar mat för fullt. Så snart är den nyskrubbade diskbänken inte så skinande ren längre. Pasta och kycklingsås blir det iallafall. Nu väntar jag bara på att pastan ska bli klar för jag är vrålhungrig. Sen bär det av till jobbet för 6:e dagen i rad. Bara 2 dagar kvar efter det, sen ledig någon dag.

RSS 2.0