The sun is shining

Jag lyssnar på nostalgi musik och är på riktigt bra humör just nu. Den där Creed-låten som spelades när man gick i typ.. 7:an haha. Jag har kommit på att jag är sjukt sugen på att gå på Harry´s imorgon så jag ska försöka fixa hämtning tänkte jag :) Men nu ska jag nog ta en promenad i det strålande solskenet. För sen måste jag röjja upp i den här svinstian. Hur fan kan det bli så stökigt och skitigt på en gång?! Jag är hopplös..

Mera mera

Nu är jag hungrig igen. Åt mej proppmätt för inte så länge sen av en ordentlig portion med pasta, tonfisksås, gurka och fetaost. Det är säkert bara raslöshetshunger. Jag håller nog dessutom på att bli sjuk.

Reklam

Jag fick ingen reklam igår. Det brukar jämt komma en bunt på söndagarna som man kan sitta och bläddra i som värsta snåla/fattiga galningen. Man måste ju hålla koll på matbutikernas extrapriser för den kommande veckan så man vet vad man ska handla var för att "tjäna" 3kr. Nu är detta dock inte hur jag gör jag tycker bara att det är rogivande att bläddra igenom skiten.
Men, jag vet att folk gör som ovan. Blir helt bananas för att dom glömmer att lämna en jävla rabattkupong på 3 kr fastän dom handlar för 1000 spänn sammamnlagt. Det går inte att bara skylla sig själv och skita i kupongen, nej då ska dom krångla i kassan för att få tillbaka 3 kr.
Med tanke på vad man "råkar ut för" på jobbet i kassan så skulle jag personligen ALDRIG krångla över en glömd kupong, ett fel på några kronor eller dylikt. Pinsamt säger jag bara.
Visst rätt ska vara rätt men det finns gränser..

Den försvunna fantasin

Vart tog fantasin över maträtter vägen? Det känns som man bara gör samma saker hela tiden. Tjatar ut det goda. Men jag kan bara inte komma på något annat.. Kycklingbitar, quorn eller någon form av tacos dag ut och dag in.
Vad brukade man äta hemma? Det enda jag minns är dom sakerna jag gillade och man ställer sig ju inte och lagar något som man inte tycker är speciellt gott..
Vart vill jag då komma med detta?
Jo jag måste göra mat nu för jag ska till jobbet. Blä. Blä. Blä..

Guttenmorgen

Drömde massa mysko som vanligt imorse och blev väckt av Dixie typ 75 gånger för hon satt och skrek utanför sovrumsdörren. Men tog mej tillslut upp och så är plötsligt klockan halv 3.
Bra att halva dagen redan gått.
Mitt hår är dödsrisigt fastän jag har badat.
Men nu ska jag åka och spendera mina sista ören på lite foder.
Sen bör jag eventuellt försöka leta fram min diskbänk..

Hej och välkommen till comhem

Hej och välkommen till comhem är INTE min svarsreplik när jag svarar på hemtelefonen. Ändå så är det alltid något smartskaft som på krasslig svenska säger "Är du comhem? Jag vill prata med comhem" på andra sidan luren.
Så jag måste förklara ungefär tre gånger att nej jag är inte comhem och att dom ringt fel. Inte nog med det, efter ett tag lärde jag mej att det var lika bra att också tala om att dom måste slå riktnummer 0771 annars ringer dom upp mej igen och igen.
Det värsta är när någon ringer och väcker mej så att jag måste kliva upp och svara för att jag tror att det hänt något när det ringer 20 signaler klockan kräks på morgonen. Men icke då bara en jävla felringare. Det är faktiskt nästan ingen som vill mej något som ringer hit.

Detta ger mej en viss förståelse för telefonjack-nej tack reklamen.
Fastän den är aningen irriterande och uttjatad.

Skit på korven?

Igår satt jag på balkongen och tog en cigg. Plötsligt börjar Kukhuvudet ovanför och skaka en skitig matta (över mej).

1. Man får INTE skaka saker från balkongen
2. Om man ändå tänker göra det så bör man åtminstone kolla om det är någon under eller inte
3. Jag fick inte ens ett "Det var så lite så"  när jag sa "Men tack så mycket"

Men han slutade iallafall skaka mattor. Men ett litet "Oj förlåt" var tydligen för mycket begärt.

Tur att jag inte fick skit på korven iallafall.

Ännu en kväll på köttmarknaden

Okej, hittade just ett myggbett(!?) på armen.
Lägenheten har gått från nystädad till bombnedslag på 1½ dag. Hur lyckas man?
I bajslådan hittade jag en kissklump som var större än en tennisboll.
Det var min bakismorgon.
Nu har jag hela dagen på mej att göra precis vad jag vill men jag har inte en aning om hur jag ska fördriva ännu en dag. Visst finns det alltid saker att göra och som bör göras men min motivation är på noll som vanligt.
Dags att försöka ändra på det. Eller det har varit dags ett bra jävla tag.

Back on trakk

Förra veckan var inte direkt årets tursammaste. Skulle börja jobba i fredags efter nästan 4 veckors "ledighet". På vägen till jobbet lyckas jag krascha älsklingens bil, men får dock skjuts av "offret" till jobbet så kommer dit precis tills jag börjar. Lördag morgon ringer min kollega och väcker mej och frågar var jag är någonstans. Då har inte larmet ringt så jag ligger såklart hemma och sover som en gris. Kom en timme försent efter panik-kasta sig upp ur sängen-stress-åka.
Denna vecka bör bli bättre men nu sitter jag dock som vanligt och inte gör ett skit. Men jag har gått och hämtat cykeln iallafall. Ska jobba snuskigt lite den här veckan. Inte bra för plånboken det inte.
Så nu ska jag endera ta tag i någon form av städning eller åka och handla mat och kattsand. Det sistnämnda låter dock roligast.

RSS 2.0