Att vara eller icke vara

Sova eller inte sova? Det är frågan. Imorse ställde jag faktiskt klockan och gick upp i hyfsad tid och idag har jag fixat lite och tränat. Egentligen är jag inte trött än men imorgon blir det nog fullt upp. Handla, shoppa och fixa sen är det ju lill-lördag så :)
När jag kom hem idag hade katterna lyckats starta tv:n. Skillat!

2 dagar kvar..

till lön. 4 kr kvar på kontot, en liten skvätt soppa i bilen, lite ätbart i kylen och ett nästintill fullt ciggpaket.
Dessutom laggar det i sladden mellan datorn och högtalarna. Daaaamp.
Men jag överlever denna månad också ser det ut som.
På onsdag är det dock dags att spendera lite.

Bra på matte..

Efter att ha kommit på att det är 2½ timme från halv 3 till 5 och inte 1½ har jag bestämt mej för att kolla på en film. Som förmodligen är gråtsorgslig. Det är vad jag tänker ägna mej åt för att fördriva tid. Hatar att jämt bara behöva fördriva tiden istället för att göra något vettigt med den.

Bitter

Jag känner mej ruskigt bitter idag. Vill inte röra mej ur fläcken. Skulle kunna ligga kvar i soffan tills jag ruttnar. Plågade mej att äta något. Blev illamående innan tacotallriken var slut. Fuck allt.

..

Fan va långsamt den här dagen gick fast jag gick (supervitsigt, jag vet) en rätt lång promenad. Nu har jag lagat lite mat och sitter här och väntar på att det ska bli något sevärt på tv:n.
Imorgon blir det att jobba en sväng. Vilket innebär att gå upp tidigt. Vilket i sin tur innebär att jag inte kommer kunna sova.
Nej, en cigg skulle sitta fint och FAN TA DEN som vågar skaka en matta över mej igen.

Skit

Min morgon började med bajstorkning på vardagsrumsmattan. Jag höll på att spy innan frukost. Mysigt.
Men nu skiner fan solen. Ska nog försöka gå ut en liten sväng. Om jag inte snorar ner hela Sverige då men det ska nog gå bra.

Crazy biatch

Det stog en kärring här utanför och ropade EVAAAAAAAAAAA! typ i en kvart. Vem fan är Eva? Bor det ens någon sån här? Förmodligen hade kärringen inte alla getter i hagen. Eller möjligen var hon en A-lagare.

Fett

Snart börjar biggest looser. Jag har nu suttit och läst in mej lite på kost och shit och ätit en hamburgare. Mycket passande. Fan vad allt innehåller mycket kolhydrater när man börjar läsa på förpackningar. Hur ska detta gå? Jag vill bli frisk så jag kan utnyttja gymkortet.
Tjockisen ligger på golvet bakom gardinen och sover haha.
Jag försöker fördriva tid. Det går inte så bra vilket kanske märks.

Sjukling

Jaha då sitter man här trött och slut efter en hel natts sömn. Sjuk alltså. Och redan aningen uttråkad. Jag som hade gjort matlåda och allt tills idag. Får äta den framför tv:n då.

Så trillade 5öringen ner..

Haha nu kom jag på det. Jag drömde att jag fick en P-bot på 1500 spänn gissa om jag blev lack?!

Bye

Föresten 2 felringningar inträffade idag, varav den första jäveln väckte mej. Dags att byta nummer kanske.
Sen glömde jag bort det andra jag tänkte skriva så bye bye.


Hjälplös

Vem ska ta hand om mej om jag blir sjuk egentligen? Om jag mår så dåligt att jag knappt kommer från sängen och skulle behöva något.. Typ medicin eller en tidning eller vad som helst. Ingen.
Alltså måste jag försöka att låta bli att bli så sjuk. Hoppas halsen sköter sig så jag inte är sjuk imorgon. Men det har ju varit på G i en evighet. Jag är sjukt trött på ett ovanligt sätt.

Evighetsväntan

När man väntar på något brukar det komma närmare för varje dag.
För mej blir det bara mer och mer avlägset.

It happens to be true

Natti

Om man nu blir piggare av att träna (som dom flesta påstår) varför sov jag då 12 timmar? Med en konstig läskig mardröm. Dessutom är det snart läggdags igen. Kul liv jag har städa tvätta slöa sova. Äta.

UPDATE: "Damen" som inte hade tagit sig ur tvättstugan i tid kom iallafall och bad om ursäkt för hon hade kollat fel på dag osv så jag hann faktiskt tvätta. Det tar sig..

Idiotvarning

Vad är det för fel på folk? Det går ALDRIG bra när jag ska tvätta. Vilket smart-ass har sin tvätt kvar i maskinerna när nästas (min) tid börjar?! Idioter!

Sådär ja!

Jag lever. Jag klarade det. Mitt första träningspass sen tiden före andra världskriget typ. Efter uppvärmning och guidad tur på ett gäng maskiner så bestämde jag mej för att köra lite kondition när jag ändå var i farten. 15 min på en sån där gåmaskin. Jag trodde jag skulle dö efter halva tiden men jag kämpade på och kollade på That '70s show för att tänka på något annat än just döden. Det var faktiskt riktigt skönt efteråt.
Sen åkte ja hem och lagade lax och sallad och lite pasta. Kan ju inte bara säga bye bye kolhydrater direkt, måste trappa ner långsamt för hur ska jag annars överleva, inget ris inga makaroner och inga mackor liksom. Det går inte. Men nu är jag iallafall ett steg påväg att bli "mitt gamla jag".
Om jag inte dör av träningsvärk imorgon.

Mot förändring..

Åh herrejesus då var det snart dags. Tiden blev dock ändrad men det var kanske bra så jag hann sova ordentligt länge. Måste börja packa ihop lite saker. Fan hur ska detta gå?! Jag kommer typ dö.
Jag nyser fortfarande. Har gjort det varje dag i veckor nu utan att bli ordentligt sjuk. Står och trampar på gränsen.
Fan snart kommer den nya soffan också ska bli skönt för nu stinker den här igen. Olidligt.

Tummen ur röven

Maddo har äntligen tagit tummen ur röven. En gnutta motivation har kommit. På måndag smäller det!

Pokerhaj

Haha då har jag börjat spela nätpoker i brist på annat. Första gången gick jag +6kr (på 5 timmar, inte den bästa timlönen kanske). Idag gick det bättre men jag kunde såklart inte sluta när det gick som bäst men gick +70kr tillslut iallafall (på kanske 3 timmar).
Har just ätit middag eftersom jag inte orkade göra nån förän nu så jag har levt på rostmackor med tonfiskröra tills nu typ. Gott i och för sig.

Fläsk

Idag har jag köpt en våg. En elak våg som sa att jag har ganska mycket fett, lite muskler och ganska lite vatten i mej. Det där med vatten vet jag inte om är bra eller dåligt dock.
MEN jag kommer behöva den för att veta den där detaljen om vikten och antal kilon. Jag har nämligen ingått en win-win deal. Vilket kommer att resultera i skor när jag börjat träna och gått tillbaka mot min gamla vikt. Som en motivationshöjare på vägen liksom. Wonderful.
Jag köpte även massa mat och sånt så jag fick gå två vändor till bilen för att få med mej allt in. Jag har nämligen kollat i kokböcker och ska försöka ge mej på nya maträtter som innehåller grönsaker som jag inte är så förtjust i men man måste väl försöka vänja sig nån gång.

RSS 2.0